Alege Pacanele

Sindbad

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Sindbad

Sindbad gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Sinbad este despre renumitul Sinbad, un marinar care a fost intotdeauna gata sa navigheze pe mare, unde poate sa-si infrunte pericolele si sa faca aventuri pentru a obtine descoperiri inspirate.

Sindbad gratis joc ca la aparate online

 

Orientul Mijlociu vorbise despre acest om in multe feluri si cel mai recent mod de a se bucura de aceasta poveste este atunci cand joci acest joc slot Sindbad. Daca doriti sa va bucurati de acest joc, este bine daca sunteti gata sa va curajati tot ce va arunca lumea, deoarece totul vine cu un pret. Ar trebui sa jucati astfel incat sa puteti deveni o icoana asa cum este, sau puteti disparea si puteti fi uitata.

Jocul de pacanele se deschide intr-un cort plin de minuni din intreaga lume. Nu veti gasi nici un colt in aceasta lume, la care Sinbad nu a ajuns. El este proprietarul unui bazar nebun.

Simboluri slotului video

Jocul de pacanele foloseste 14 icoane. Simbolurile jocului sunt unice, in timp ce valorile cartilor au un machiaj care arata ca si cum ar fi neobisnuite si au trinkets rare. Are un scut de bronz cu sabie curbata. K arata ca un felinar magic si are doua gheare. Q arata ca un cercel cu bijuterii, in timp ce J este fabricat in aur cu urne verde. Simbolul salbatic este un ciudat care vine si rupe bobina in afara si puteti auzi niste crack putin. Craniul din acest joc deschide o roata de noroc si recompenseaza numeroase premii care sunt asociate cu fiecare sectiune.

No comments

Leave a Reply