Alege Pacanele

She He beach

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

She He beach

She He beach gratis joc ca la aparate onlineShe / he beach slot game” este un joc de pacanele gratuit ce are ca tema plaja. Jocul are un jackpot de multe milioane, iar cel mai mare jackpot este in valoare de 4 milioane de dolari. Jocul are 20 de linii castigatoare si 5 role si este un joc vodeo slot progreiv. Jocul are o interfata grafica buna si are ca tema vacanta insorita.

She He beach gratis joc ca la aparate online

She / he beach slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit echipat cu simboluri scatter si wild, dar si cu jackpot progresiv, in valoare de peste 2milioane de dolari. In acest joc, rundele bonus pe care le poate alege jucatorul, depind de premiile in bani atasate. Rundele bonus au diverse premii. Pariul maxim pentru fiecare linie este de 10$. Jocul are si optiunea auto play ce te poate ajuta sa invarti rolele fara intrerupere timp de peste 1000 de rotiri.

In timpul acestui joc de aparat de pacanele gratuit, jucatorul trebuie sa afiseze simboluri identice. De la stanga la dreapta, pe linii castigatoare. Cea mai putin valoroasa linie castigatoare afiseaza gustari de vara ca inghetata. Simbolurile cu valori mai mari includ o femeie ce sta la soare, un surfer si un scufundator. Castelul de nisip este simbolul scatter si trebuie sa se afiseze de cel putin doua ori pe rolele aparatului de slot. Cea mai fascinanta caracteristica a acestui joc de pacanele este runda bonus ce se declanseaza atunci cand jucatorul afiseaza mai multe cufere cu comori pe liniile active.

No comments

Leave a Reply