Alege Pacanele

Shamans Dream

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Shamans Dream

Shamans Dream gratis joc ca la aparate onlineShaman’s Dream este un slot video cu 25 de linii de plata cu 5 role. Are senzatia nativa cu asta. Jocul de pacanele aduce inapoi perioada in care tara a fost ocupata de indienii indigeni. Ofera o mare sansa de a invata despre indienii nativi cu o sansa de a castiga si de a se distra.

Shamans Dream gratis joc ca la aparate online

 

Jucatorii care doresc sa castige fara prea multa intrare, pot seta functia de redare automata. Jucatorul poate decide numarul de rotiri pe care doreste ca acesta sa il joace pentru el.

Caracteristicile jocului de pacanele

Fundalul de la joc iti taie respiratia. Ecranul este setat intr-un apus de soare cu un cer rosu care arata frumos pentru liniste si calm. Cerul pare clar si fundalul se afla intr-un loc intunecat. Aceasta culoare este compatibila cu rolele si ecranul. Functia jocului de tip slot video este diferita de cea a imaginii principale. Toate butoanele se gasesc pe fundul unui ecran si sunt separate de bara de instrumente neagra. Butoanele jocului includ butonul de spin, tabelul de plati, linia de schimbare si pariul de schimbare.

Simbolurile de joc de pacanele

Pe role, ar trebui sa te astepti sa vezi Eagles, sabii, lupi si capcana de vis. Sunetul jocului de pacanele este din cultura nativa indiana si jucatorul va incepe sa miste picioarele pe ritm. Aceasta poate ajuta la construirea tensiunii si la plasarea jucatorului in starea de spirit.

Icoana de lup este o salbaticie a jocului. Va inlocui alte icoane de pe bobina, in afara de o risipa. De asemenea, poate ajuta sa castige mare. Pictograma scatter este un simbol de captura de vis.

No comments

Leave a Reply