Alege Pacanele

Shake It

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Shake It

Shake It gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Shake it! este un joc de pacanele care poate fi jucat pe site-ul Fugaso. Jocul se concentreaza pe papuci de diferite forme, dimensiuni si culori. Ei sunt gata sa ofere un tweak. Nu trebuie sa va lasati pacaliti de strazile care par linistite, deoarece sub ele exista un club subteran. Nu va puteti alatura daca nu aveti calitatea de membru. Cand veti fi acceptat, atunci veti afla ca nu va aflati in clubul normal. Este un loc unde dansatorii de pol, care sunt imbracati in lenjerie mica, vor fi fericiti sa danseze pentru tine.

Shake It gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de pacanele poate fi jucat incepand de la 0.10. Cand intrati in joc, vi se va oferi o previzualizare a ceea ce sunteti gata sa ascultati. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista o femeie care danseaza si ea impinge tot ce a intrat in joc.

Acest slot video are 5 tamburi cu 10 linii de castig. Este posibil sa castigi peste 50.000 de monede in timpul turneului.

Femeile stau in jurul barelor si sunt gata sa dea un spectacol. Cu toate acestea, exista alte femei la rolele inferioare care arunca tocurile in sus si va vor incuraja sa configurati pariurile. In partea superioara a rolelor, exista un logo al jocului. Acest lucru va fi afisat in lumina reflectoarelor luminoase. Rotile la jocul de transplanturi arata si nu exista nimic care sa poata separa simbolurile. Simbolurile jocului sunt sapte boabe in multe pozitii si fiecare isi va purta costumele.

No comments

Leave a Reply