Alege Pacanele

Second Strike

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Second Strike

Jocuri Pacanele Second Strike Online GratisSecond Strike este un video slot lansat de QuickSpin game. Jucatorii care apreciaza un design simplu si un joc usor, vor fi incantati de acest joc de pacanele. Slotul video are un meniu fructat, cu un fundal mov si petice aurii si rosii. Jocul este simplu si direct, ceea ce este pe placul jucatorilor incepatori.

Jocuri Pacanele Second Strike Online Gratis

Pariul minim ce poate fi plasat in acest joc de pacanele este de 0,1, iar cel maxim este de 100, la fiecare rotire. Pariul maxim de linie castigatoare este de 10. Optiunea autoplay este si ea disponibila in joc si face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara intrerupere pentru 10 pana la 1000 de ori. Video slotul este echipat cu 5 role si 3 randuri.

Orice combinatie castigatoare poate declansa caracteristica Second-strike. Rola primeste simboluri suplimentare atunci cand acul se opreste pe un simbol ce initiaza un castig.

Simbolurile wild sunt si ele prezente in joc. Simbolurile extra nu inlocuiesc alte simboluri ce fac parte din castigul Second Strike impreuna cu alte simboluri. Simbolurile wild nu se afiseaza pe rola exterioara. Ele au capacitatea de a inlocui alte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare.

Simbolurile jocului

Tema fructata a jocului include simboluri specific: cirese, struguri, prune si pepeni, care au valoare mica in joc. Mai exista cifra 7, stele, clopotei si diamante, care au valoare mare in joc.

Second Strike este un joc de pacanele distractive, de care te vei indragosti multumita actiunii si castigurilor grozave.

No comments

Leave a Reply