Alege Pacanele

Scandinavian Hunks

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Scandinavian Hunks

Scandinavian Hunks gratis joc ca la aparate onlineScandinavian Hunks” este un joc de aparat de tip slot gratuit creat de Play N’ Go – iar numele iti spune clar la ce sa te astepti in timpul jocului. In acest joc, vei intalni fotografii realiste si simboluri wild ale protagonistilor. Partea cea mai amuzanta este ca acestia sunt imbracati in haine amuzante, mai mici decat le-ar trebui in acest fundal de iarna. Jocul poate fi jucat chiar si pe smartphone. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Gold Trophy 2” si „Gunslinger”.

Scandinavian Hunks gratis joc ca la aparate online

 

Fundalul inghetat si liniile clare ale jocului ii dau un aspect stilat. Exista trei bonusuri in acest joc de cazino de tip slot. Ai grija atunci cand iti asumi riscuri. Per total, este un joc foarte placut.

Acest joc de aparat de tip slot online „Scandinavian Hunks” ce are ca tema trupe de stripper-i din aceasta zona. Ati crezut ca este un altfel de joc? Ei bine, cei de la Play N’ Go au creat si ‚Scandinavian Babes” care poate sa ti se para si el interesant. Jocul incepe cu un filmulet de prezentare si poze realiste. Jocul poate fi jucat atat pe Android cat si pe iPhone. In timpul rundelor bonus, rolele 1 si 5 se transforma in wilds. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Playn Go, cum sunt si: „Space Race” si „Jolly Roger”.

Jocul iti va oferi sansa sa castigi de 5 ori pe un rand, pana la 2500 de monede, asa ca fi atent. Este un joc de calitate, cu o tema foarte interesanta.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele