Alege Pacanele

Savannah King

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Savannah King

Savannah King gratis joc ca la aparate onlineCine este regele savanei? Asta e corect. Este leul. Acest slot online se invarte in jurul unei teme de safari. In fundal, aveti pasunile din savana. Rolele se aliniaza una cate una dupa ce rotiti sloturile gratuite. Este destul de pitoresc. Unul dintre lucrurile pe care le-am iubit in acest slot este ca controalele au fost foarte usoare. Spre deosebire de celelalte sloturi online, controalele audio au fost usor de gasit. Deci, cand nu ati mai dorit sa auziti melodiile, puteti sa o opriti cu un singur click. Un alt lucru care merita remarcat este ca optiunea de redare automata este foarte flexibila.

Savannah King gratis joc ca la aparate online

 

In general, ceea ce se intampla este faptul ca jucatori de pacanele decid numarul de rotiri. In acest caz aveti posibilitatea de a alege intre 100, 50, 25 sau 10 rotiri gratuite in jocul automat. Premiul maxim pe care il puteti castiga este de 750$. Pariul de linie maxim este de 50$, care va poate aduce cel mult 250.000 $ – ceea ce este standard pentru un joc de acest nivel. Nu exista runde bonus sau jackpoturi progresive aici. Aceasta este o scadere, pentru ca un joc bonus in jurul temei safari ar fi fost cu adevarat interesant.

Dar pentru a calma durerea, aveti o runda imprastiata pentru a explora. Inainte de a incepe, puteti juca aici un joc demo gratuit. Acesta este unul dintre cele mai interesante jocuri de la Tom Horn Gaming. Designul arata de asemenea frumos. Nu exista muzica de fundal aici, care este bine pentru ca ajuta jucatorii sa se concentreze asupra jocului. De asemenea, dupa un anumit timp muzica de fundal tinde sa devina foarte monotona. Cu toate acestea, are o melodie de alerta pentru castiguri.

 

No comments

Leave a Reply