Alege Pacanele

Samurai Sevens

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Samurai Sevens

Samurai Sevens gratis joc ca la aparate onlineAcesta este un excelent slot gratuit dezvoltat de Microgaming. Din nou, acesta este un joc slot in stil retro, legat de razbinicii japonezi. Jocul acesta de pacanele este extrem de aventuros si de cea mai buna calitate, cu o grafica uimitoare, animatii bune si piese audio de execeptie.

Samurai Sevens gratis joc ca la aparate online

 

Jocul slot gratuit este de fapt un joc cu 3 role si cu trei linii de plata. Este o masina de slot extrem de clasica, cu foarte putina influenta moderna. Oricum acest slot video gratuit nu contine niciun fel de caracteristici bonus. Nu exista nici o runda wild, nici un simbol scatter, nici o runda de bonus sau nici o runda de rotire libera. Acestea fac acest joc atat de simplu pentru cei care iubesc jocurile de noroc de moda veche, ca la pacanele. Jocul este de asemenea un loc destul de bun pentru incepatori, deoarece acest joc nu contine reguli sau caracteristici avansate sau sofisticate. Acest joc nu contine multe simboluri, ci cateva. Acestea sunt 3 tipuri de simboluri BAR simbolul dragonului si un simbol al unui samurai care arunca o stea.

Acest slot online este de scoala veche 100%. Nu contine bonusuri sau simboluri de lux, ci foarte putine simboluri extrem de clasice, cum ar fi baruri, dragoni si samurai. Toate aceste simboluri sunt capabile sa faca combinatii castigatoare, dar cantitatea premiului este diferita.

Oricum, acest joc slot in stil retro a castigat o multime de atentie in mod egal intre jucatori profesionisti si noii veniti, datorita designului sau de inalta calitate si optiunilor de joc usor de utilizat.

Acest joc are doar 3 role si 3 linii de plata, dar nu are caracteristica bonus. Dar asta nu inseamna ca nu exista nici o sansa sa castigi masiv in timp ce joci acest joc de pacanele online. De fapt exista o gama de premii disponibile de la 100 de monede la 6.000 de monede pentru jucatorii acestui joc. Aceste victorii mai mari sunt declansate de simbolul celor 7, asa ca tine minte acest simbol uimitor atata timp cat joci jocul.

No comments

Leave a Reply