Alege Pacanele

Sakura Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Sakura Fortune

Sakura Fortune gratis joc ca la aparate onlineSakura Fortue este un video slot a carui actiune se desfasoara in epoca dragonilor. Personajul principal trebuie sa se lupte cu imparatii cei rai, in timpul in care jucatorul castiga premii grozave. Tema asiatica a jocului de pacanele este grozava, iar jocul este plin de dragoni, luptatori si statuete. Video slotul este lansat de QuickSpin game.

Sakura Fortune gratis joc ca la aparate online

Jocul de pacanele este echipat cu 6 role, 4 randuri si 40 de linii castigatoare. Pariul minim ce poate fi plasat in acest video slot este de 0,2, iar cel maxim de 100, la fiecare rotire. Jocul este echipat si cu functia autoplay. Printesa este simbolul wild al video slotului, dar este si simbolul scatter. Caracteristica Free coin este si ea prezenta in joc si poate fi activate atunci cand 3 sau mai multe simboluri scatter se afiseaza consecutiv si simultan pe ecran. Trebuie sa se afiseze intr-o singura rotire, de la stanga la dreapta.

Caracteristica Sakura Fortune re-spin este si ea foarte interesanta. Aceasta este activata atunci cand jucatorul afiseaza 2 simboluri full-stacked cu printesa. Numarul de simboluri wild de pe role, atunci cand se declanseaza re-spin-urile, determina numarul de re-spin-uri disponibile. De exemplu, 2 re-spin-uri sunt garantate atunci cand 2 simboluri full-stack declanseaza caracteristica. O alta caracteristica interesanta este Mystery Nudge, dar si Achievements Engine.

Simbolurile jocului

Simbolurile disponibile in acest video slot prezinta: printesa – simbolul wild, simbolul bonus scatter, batranul intelept, luptatorul, fata si monedele. Simbolul wild se poate afisa numai pe rolele 2, 3 si 4 in jocul de baza si in runda de rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply