Alege Pacanele

Sahara Queen

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sahara Queen

Sahara Queen gratis joc ca la aparate onlineSahara Queen este una unica. Ea este una dintre cele mai puternice regine ale lumii care, de asemenea, se intampla sa aiba un cufar plin de cuceririle ei. Poti sa te joci si in jocurile de cazino gratuite dedicate ei.

Sahara Queen gratis joc ca la aparate online

 

Puteti activa pana la 50 de linii de plata pe acest slot video si exista si cateva caracteristici bonus. Poti juca prin plasarea pariurilor pe linie chiar de la 1 cent la 10 dolari. Deci, daca activati toate cele 50 de linii de plata, puteti juca de fapt cu 500 de monede – ceea ce va atrage cu siguranta jucatorii cu mize mari. Slotul video are o volatilitate medie – aceasta inseamna ca este la fel de riscanta pe cat plateste. Probabilitatea de a castiga se afla chiar in mijloc. Jackpot-ul este un 25.000 de monede enorme! Da, cu cat mizele sunt mai mari, cu atat este mai mare plata.

Vorbind despre tema, ce poate fi mai misterios decat tema egipteana? Te intriga, chiar daca nu te intereseaza. Cu toate acestea, nu este o tema unica. Am vazut multi alti dezvoltatori de jocuri de tip slot video gratuit care ofera aceeasi tema pentru slotul lor.

Exista un simbol de sarpe, o pisica (evident, este Egipt!) Si apoi exista frumoasa doamna. Ea este simbol salbatic si ea acopera un tambur intreg cand apare. Acest lucru este unic – modul in care simbolul apare in forma sa completa in slot. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca aveti sanse mai mari de potrivire a simbolului cu cele existente. Scatterul este logo-ul reginei Sahara si indiferent de unde pare ca se plateste.

No comments

Leave a Reply