Alege Pacanele

Rise of Empress

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Rise of Empress

Rise of Empress gratis joc ca la aparate onlineDaca doriti sa jucati un joc de cazino care are fundalul cel mai realist, atunci trebuie sa verificati acest slot video. Fundalul padurilor uimitoare aici este ceea ce va va atrage, desi are si o poveste frumoasa japoneza de spus.

Rise of Empress gratis joc ca la aparate online

 

Exista 5 role si 3 randuri aici cu 25 de linii de plata. Dragonii si simbolurile native vor aparea toate pentru a oferi un mesaj criptic, in timp ce, in acelasi timp, va ofera o rasplata pentru desfasurarea povestii. Exista pestii koi care circula in apa si sunt simbolul scatter al acestui slot video. Exista, de asemenea, o caracteristica speciala Royal Pick, care va va oferi cele mai bune modalitati de a castiga aici.

Dragonii de Aur sunt simboluri salbatice si vor inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolurilor scatter. Daca aceste simboluri apar pe tamburul 2, 3, 4 si 5, atunci puteti castiga masiv aici. Cea de-a 5-a caracteristica de rotire a tamburului se va activa atunci cand se afla in primul si al patrulea tambur. Daca aterizati patru din 9 sau 10, atunci veti declansa caracteristica Royal Pick. In aceasta runda puteti deschide una din cele trei cufere care va vor dezvalui premiul. Oricum, acestea au capacitatea de a va face sa castigati de la 1 la 10 ori pariul total.

Exista, de asemenea, o caracteristica Wild adaugata aici care, atunci cand este prezenta pe oricare dintre role, va va face sa castigati masiv la acest masina de tip slot video gratuit. Exista figurine Imparateasa, Razboinic si Taran sau Student care ofera rotiri mixte gratuite, ceea ce inseamna ca va pot oferi 10 rotiri gratuite in timpul carora simbolurile platesc in mod mixt.

No comments

Leave a Reply