Alege Pacanele

Rich Pickins

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Rich Pickins

Rich Pickins gratis joc ca la aparate onlineRich Pickins slot machine” este un joc de pacanele gratuit ce are o tema bazata pe viata la ferma si pe animale grassute si dragute, ce au mai multa personalitate chiar decat unii oameni.

Rich Pickins gratis joc ca la aparate online

Rich Pickins slot machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 5 role si 20 de linii castigatiare pe care le potiactiva. Te poti bucura de numarul de nivele bonus prin care poti trece. Jackpot-ul este in valoare de 10000. La inceputul jocului, un fermier vesel cu o palarie de paie va veni si se va aseza pe rolele aparatului de pacanele, iar gastele zboara pe ecran. Copacii sunt plini de mere, iar banii stralucesc in fundal. Iarba este indoita de adierea vantului.

Caracteristicile speciale ale jocului

Cand vine vorba despre simbolurile jocului, te vei intalni cu un numar mic si te vei familiariza cu ele. Exista portocale, mere si banane. Daca obtii caseta de lemn, fructele vor incepe sa sara in ea, iar daca afisezi trei astfel de simboluri, vei intra in runda bonus. La acest mini nivel, va trebui sa conduci fermierul la piata si trebuie sa alegi tuta corecta. Marul de aur poate declansa nivelul bonus. Acesta implica trei monede stralucitoare care fac lucruri diferite. Una te va ajuta sa obti o suma mare de bani, una ofera un urs mare care scutura un copac din care cad premii.

No comments

Leave a Reply