Alege Pacanele

Retromania

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Retromania

Retromania gratis joc ca la aparate onlineJocul de tip slot online Retromania are 9 linii de castig, 9 role si 3 randuri si este un joc de pacanele care incearca sa aduca inapoi atmosfera din anii 1960. Simbolurile jocului sunt inspirate de timpul trecut si jocul in sine ofera un anumit nivel de valoare de divertisment. Acest lucru ii asigura pe cei mai experimentati jucatori sa se distreze.

Retromania gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de pacanele ofera o sansa jucatorului sa se intoarca in epoca trecuta, unde radiourile wireless si inregistrarile de vinil erau comune. Jocul se bazeaza pe stilurile de baza. Simbolurile jocului includ film de camera fara timp, telefoane vechi si inregistrari clasice. De asemenea, trebuie mentionata culoarea jocului, chiar daca are niste nuante grase, este in acelasi timp usoara.

Caracteristicile slotului online

Exista diferite caracteristici ale jocului. Rulajul fin al jocului poate fi declansat in cazul in care simbolurile cu trei stele sunt pe role. Ceea ce ar trebui sa faca jucatorul incearca sa potriveasca diferite simboluri cu simbolul pe ecran. Jocul are, de asemenea, un joc slot mini si functioneaza ca un booster al bankroll-ului mare.

Printre alte optiuni pe care jocul de pacanele este capabil sa le ofere, exista, de asemenea, o gama de optiuni de joc care a fost prezentata. Cand este folosit corect, se dubleaza castigurile. Chiar daca jocul nu are prea multe caracteristici, el ofera in continuare suficient pentru a mentine un jucator mai angajat. Jocul se bazeaza pe suma pariata mai jos si este potrivit pentru fiecare jucator, indiferent de buget.

No comments

Leave a Reply