Alege Pacanele

Retro Reels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Retro Reels

Retro Reels gratis joc ca la aparate onlineRetro Reels este un slot clasic gratuit inspirat de sloturile vechi cu fructe. Designerul este Microgaming si ei au creat cateva jocuri de cazino clasice si magnifice, dar nici unul nu este la fel de retro ca aceasta masina superba.

Aproape toate simbolurile retro cool sunt de asemenea acolo. Efectele sonore, grafica si animatiile sunt, de asemenea, inspirate de jocurile de epoca, dar calitatea si sistemul de premii sunt destul de moderne. De fapt, acest joc uimitor slot clasic gratuit are 5 role si 20 de linii de plata super cool.

Retro Reels gratis joc ca la aparate online

 

Simbolurile jocului sunt capabile sa faca diferite combinatii de castig. Toate premiile din acest joc de slot gratuit sunt calculate in functie de suma pariului initial. Spuneti daca primiti 5 simboluri pe role deoarece acest combo are o valoare de 200x miza initiala de linie. De fapt, aceasta combinatie este cel mai putin castigatoare. Toate celelalte combinatii sunt capabile sa ofere mai mult. O runda gratuita de rotiri bonus este de asemenea disponibila.

Acesta este un joc de cazino cu 5 role si 20 de linii de plata online, cu o nota puternica de jocuri clasice de sloturi. Nu numai simbolurile, ci si orice altceva, inclusiv fundalul, muzica, animatiile si desenele grafice sunt puternic inspirate din sloturile cu fructe de epoca. De fapt, designerul acestui slot, Microgaming este poate cel mai bun dintre cei mai buni dezvoltatori clasici de jocuri de noroc din industrie. Ei au facut o treaba excelenta in imbinarea a doua ere ale jocurilor de cazino prin crearea acestui slot clasic uimitor.

Acest joc de cazino online are de fapt cateva caracteristici bonus destul de interesante. Runda gratuita de rotiri bonus este una dintre aceste. Scatter este activatorul pentru runda gratuita de rotiri pentru acest slot online si ar putea avea de pana la 25 rotiri gratuite intr-o singura runda.

Oricum, nu exista niciun simbol wild pentru acest slot, dar cu toate celelalte stimulente super-premiate disponibile, nu se va simti absenta unuia in timp ce se joaca acest joc de cazino uimitor.

No comments

Leave a Reply