Alege Pacanele

Religion of Champion

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Religion of Champion

Religion of Champion gratis joc ca la aparate onlineJocul de noroc Religion of Champions a fost proiectata dupa FIFA World Cup 2014 si este un joc de pacanele bazat pe tema fotbalului si este galben si verde iconic cu Samba Wizards pe cont propriu.

Jocul acesta de pacanele include 20 de linii de plata si 5 role. Este un joc simplu si incepatorii se pot bucura cu usurinta de el. Cu toate acestea, jucatorii pot obtine recompense cu optiunile gratuite de rotiri.

Religion of Champion gratis joc ca la aparate online

 

Structura jocului este obisnuita, iar jucatorul trebuie sa tina cont de doua variabile, acestea fiind numarul de monede de pariat pe fiecare linie si marimea monedei care trebuie pariata. Jocul de pacanele ofera sansa jucatorului de a paria orice numar pornind de la 0,20 pana la 100 pentru fiecare rotire. Este slotul potrivit pentru jucatorii cu miza medie si joasa.

Jackpot-ul jocului de noroc plateste de 1.000 de ori pariul si este realizat atunci cand jucatorul primeste cinci simboluri salbatice pe role. Simbolul scatter va acorda plata minima care este de 2 ori pariul total. Acest lucru este in plus de activare a jocului de gratuit rotiri si recompense suplimentare pot fi atinse.

Jocul acesta de pacanele nu contine simboluri regulate. Simbolurile obisnuite de carti de joc sunt inlocuite cu ajutorul unor echipamente de fotbal cum ar fi fluiere, manusi, cizme si bile. Jucatorii vedeta din joc sunt simboluri cu plata inalta. Trofeul care arata ca si Cupa Mondiala de la FIFA este pictograma salbatica si jackpotul. Un simbol scatter al jocului este un logo al turneului care pluteste peste teren.

No comments

Leave a Reply