Alege Pacanele

Red Panda Paradise

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Red Panda Paradise

Red Panda Paradise gratis joc ca la aparate onlineCe iubesc ursii panda? Fara ezitare, bambusul; in special ursii panda rosii ii iubesc. Poate de aceea le vedem in fundal. Dar panda rosu nu vine singur. Isi aduce multi prieteni cu el. Puteti vedea maimuta, broasca, rata si multe astfel de simboluri pe acest slot online.

Red Panda Paradise gratis joc ca la aparate online

 

Este un joc foarte simplu de pacanele. Simbolul salbatic este un simbol pe care il consideram luna. Dar cel mai bun lucru este ca au scris “WILD” pe el, astfel incat nu va fi greu de observat. Scatterul este simbolul bambusului in sine. Inca o data, regula este aceeasi. Daca apare pe a treia, a patra sau a cincea bobina, puteti declansa unele rotiri gratuite. Puteti juca acest joc de pacanele atat pe dispozitive mobile cat si pe computer. Incercati sa jucati mai intai sloturile online gratuite.

Runda de bonus aici este runda gratuita Panda rosu. In timpul acestor cinci rotiri, rundele sunt din partea casei. Personajele se transforma in simboluri salbatice si este posibil sa extindeti aceste rotiri gratuite, astfel incat sa puteti lovi mai multe premii. Daca primiti patru sau cinci dintre aceleasi scatter, veti avea sansa de a incasa intre 50 si 650 de credite. Aceasta este o suma buna pentru majoritatea jucatorilor.

In general, jocul de pacanele Red Panda Paradise are o rata de plata placuta. Dar unul dintre lucrurile despre acest joc de pacanele este ca nu are numai caracteristici de baza. Nu exista runde de joc sau jocuri de noroc progresive, motiv pentru care poate deveni un pic plictisitor. Va puteti bucura de acest joc de pacanele pentru o vreme, daca sunteti in cautarea unor mize mici.

No comments

Leave a Reply