Alege Pacanele

Rage to Riches

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Rage to Riches

Rage to Riches gratis joc ca la aparate onlineRage to Riches” este un joc de aparat de tip slot gratuit creat de Play N’ Go. Jocul prezinta un monstru ce pazeste bogatiile jocului. Va trebui sa iti asumi rolul monstrului si sa distrugi orase pentru a castiga premii. Da, este un joc cu mosntri. Jocul este unic si trebuie incercat. Jocul are 20 de linii castigatoare si are optiunea „auto play”, in cazul in care vrei sa iei o mica pauza. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Pearl Lagoon” si „Jewel Box”.

Rage to Riches gratis joc ca la aparate online

 

Atunci cand King Kong apare de 5 ori pe o rola, jucatorul este recompensat cu 1000 de monede pe linie. Acest joc are foarte multe efecte vizuale. Poti alege sa opresti muzica, in cazul in care vrei o pauza. Oricum ar fi, jocul ofera multe sanse de castig.

Acest joc de aparat de tip slot online „Rage to Riches” te face sa iei locul monstrului pentru a castiga bani. Tema este perfecta pentru momentele in care vrei sa iti incerci norocul si sa scapi de stres. Jocul poate fi jucat de acasa sau de la birou – practic de oriunde ai conexiune la internet. Poate fi jucat pe Windows, Android sau iPhone OS. La inceputul jocului va trebui sa alegi monstrul pe care vrei sa il intruchipezi. Jocul are atat de multe de oferit ca te va face sa revii de fiecare data. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Playn Go, cum sunt si: „Space Race” si „Photo Safari”.

Monstrii au fost eliberati din lanturi si circula acum liberi prin lume. Ei iti ofera premii si recompense in bani atunci cand ii ajuti ca distruga orase. Poti juca 20 de rotiri gratuite fara sa fie nevoie sa faci vreun depozit. Rata de castig a jucatorului este una decenta.

No comments

Leave a Reply