Alege Pacanele

Qixi Festival

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Qixi Festival

Qixi Festival gratis joc ca la aparate onlineQixi Festival este jocul de cazino online bazat pe tema orientala. El ofera multe sanse de castig cu simboluri interesante. Jocul acesta de pacanele este, de asemenea, cunoscut sub numele de Ziua Indragostitilor din China si ajuta la sarbatorirea legendei romantice a fatai testoase si a turmelor de vaca. Jucatorii se pot bucura de o serie de simboluri diferite si sunt toate legate de aceasta tema interesanta. Jocul de pacanele are 9 linii de castig, simboluri salbatice cu scatter care distreaza jucatorul atunci cand merge in calatoria lor spre Orientul Indepartat.

Qixi Festival gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de cazino online are 9 linii de plata fixe si 5 role. Aceasta inseamna ca aveti capacitatea de a castiga pe fiecare rotire si nu veti schimba liniile de plata. Este posibil sa modificati pariul pe rotatie si sa faceti k pe butonul de linie daca doriti sa micsorati sau sa mariti pariul de la un minim care este de 0,10 pe fiecare linie.

Simbolurile jocului de pacanele includ printesa si printul si pot reprezenta indragostitii legendari care erau fetita testoasa si turma de capre. Alte simboluri pe care le veti gasi in joc sunt silueta dansatoare, motivul inimii rosii si floarea ciresului. Altele sunt o femeie care are impletituri de aur in par, farfuria si betisoarele chinezesti, vaca sacra, felinarul rosu si un copil.

Cel mai mare simbol al jocului este un simbol Prince care plateste de 5.000 de ori pariul cand primiti 5 simboluri identice. Printesa este cel de-al doilea simbol platitor care ofera de 2.500 de ori pariul cu cele 5 simboluri potrivite. O femeie cu impletituri de aur si copilul, platesc de aproximativ de 1.000 de ori pariul cand jucatorul primeste 5 simboluri la fel.

No comments

Leave a Reply