Alege Pacanele

Pyrons

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pyrons

Pyrons gratis joc ca la aparate onlinePyrons este un joc video slot cu 5 role, oferit de Yggdrasil Gaming. Jocul are 20 de linii castigatoare, orientate de la stanga la dreapta. Acest joc online gratuit are sase simboluri normale. Combinatiile castigatoare sunt formate atunci cand trei sau mai multe siboluri se aliniaza pe o linie castigatoare. Acest joc de aparat de tip slot foloseste variatii ale simbolurilor cu fructe cum sunt prunele, ciresele, portocalele si stele. 3 simboluri orientate de la stanga la dreapta sunt necesare pentru a castiga premiul. Jocul online de cazino nu are role ce se rotesc. Simbolurile cad de sus in jos in acest joc. Acest joc este la fel de intersant cum sunt si celelelate jocuri oferite de Yggdrasil Gaming, asa cum sunt Draglings si Magic Mushrooms.

Pyrons gratis joc ca la aparate online

Jocuri ca la aparate online de tip slot oferit de Yggdrasil Gaming ofera castiguri alaturi de multiplicatoare. Toate acestea cresc in fiecare runda si variaza intre x2 si x20. Un jackpot in valoare de 2.500 de monede poate fi castigat de jucatori atunci cand 5 simboluri cu stele apar aliniate pe o linie castigatoare activ. Acest joc poate fi jucat gratuit la cele mai bune cazinouri Yggdrasil Gaming, cu bonusuri de inregistrare foarte bune.

Jocul online de slot Pyrons cere jucatorilor sa isi stabileasca pariurile. Moneda pariului poate fi aleasa de la butonul “coin value”. Pariul variaza intre 0,01 si 1. Selectorul “liniilor” poate fi utilizat pentru a ajusta numarul liniilor castigatoare. Jocul poate incepe apasand butonul “Spin”. Caracteristica “auto play” poate fi activate in acest joc. Jocul prezinta simboluri ce explodeaza atunci cand se afiseaza intr-o combinatie castigatoare. Tema acestui joc online de aparat de slot este unica, asa cum au si celelelate jocuri create de Yggdrasil Gaming, cum sunt: Reef Run sau Robotnik. Acest joc de slot are rolele asezate in cascada. Multiplicatoarele fac diferenta intre acest joc si altele. Castigurile sunt destul de frecvente in acest joc. Premiul cel mare oferit de joc este in valoare de 50.000 de monede. Acesta este un joc video slot moder, cu o grafica si efecte sonore uimitoare.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele