Alege Pacanele

Puppy Party

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Puppy Party

Puppy Party gratis joc ca la aparate onlineEste timpul sa va bucurati de supradozajul de haiosenie cu acest joc de cazino epic. Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece veti avea, de asemenea, sansa de a castiga bani reali.

Puppy Party gratis joc ca la aparate online

Slotul The Puppy Party este jocul de cazino care este plin de victorii mari si caini de dragut pentru copii. Regula acestui joc este simpla si puteti castiga in moduri diferite.
Piesa de catelus se lipeste de o atmosfera caricaturista si este placuta si plina de culoare, cu o animatie buna, cu simt dinamic.

Ecranul este verde si se pare ca este o peluza vasta, unde puii alerg si se joaca in mod liber. Realele sunt transparente in timp ce meniul de comanda poate fi accesat cu butonul de comanda in partea de jos a unui ecran de joc.

Jocul de pacanele in sine are doar cateva caracteristici vizuale, dar nu rolele. Setarile au fost adunate intr-un meniu separat si intr-un pop-up. Regulile acestui joc sunt prea simple. Meniul de setari are toate butoanele si optiunile de care aveti nevoie pentru a va bucura de acest joc.

Cum se joaca la pacanele

The Puppy Party este jucat pe 30 de linii de plata cu 5 role. Pentru a castiga, ar trebui sa gasiti combinatia simbolurilor disponibile pe linii de plata. Va trebui sa alegeti un numar de linii de castig cu care doriti sa jucati si cat de mult doriti sa puneti la masa inainte de a va putea roti. Puteti sa modificati setarile pariurilor oricand in timpul jocului. Simbolurile jocului sunt catelusi adorabili si ajuta la crearea castigurilor mari.

No comments

Leave a Reply