Alege Pacanele

Power Joker SL

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Power Joker SL

Power Joker SL gratis joc ca la aparate onlinePower Joker este un joc de pacanele clasic cu 3 randuri si 5 role si cu 15 linii de castig. Are un design simplu care face ca jocul sa fie usor de invatat.

Power Joker SL gratis joc ca la aparate online

 

Ecranul principal al slotului video Power Joker este prea minimalist si este ceea ce ar trebui sa va asteptati daca ati incarcat acest joc cu adevarat clasic de pacanele. Rolele au fost desenate in alb crem, fundalul este albastru si are o decorare. Marginea bobinelor a fost pastrata simplu si exista o linie de aur langa ea. Acesta este un stil clasic care a fost purtat pe parcursul acestui design al acestui joc si exista 8 simboluri de joc la tabela de plati. Exista 5 simboluri de fructe, clopotul, un simbol joker cu 7s. Exista un stil de bandit inarmat care face jocul nostalgic.

Caracteristicile jocului de pacanele

Un slot video gratuit cu joker va veni in viata daca prima oferta de bonus va aparea la role si stilul acestui joc se transforma complet. Principalul joc de pacanele va include jokerul puternic care este un joc bonus gradat si poate fi declansat de un jucator cu fiecare linie de castig. Un supermetru are un pariu principal de 4x. Victoriile vor incepe sa vina mai usor si cand bobinele vor deveni aurii, exista o plata mare care nu se va termina.

Standardul utilizeaza un simbol joker ca simbolul salbatic si apare pe cea de-a doua si a patra rola. Ei vin cu plata de 1.000 pana la 6.000 de monede daca cele 3 simboluri ajung la o linie centrala de castig, cu valoarea corecta a monedelor fiind decisa la intamplare.

 

No comments

Leave a Reply