Alege Pacanele

Pied Piper

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Pied Piper

Jocul de cazino online Pied Piper gratuitPied Piper este un joc de cazino online distractiv si amuzant, a carui tema se bazeaza pe legenda Fluierasului din Hamelin. Actiunea se petrece in epoca medievala, in orasul german Hamelin, unde a fost solicitat Fluierasul pentru a scapa orasul de sobolani. Din pacate, serviciile sale nu au fost niciodata platite, lucru care a atras razbunarea crunta a Fluierasului. Video slotul are o tema sinistra, ce te va fascina si care te va face sa joci din ce in ce maim ult.

Jocul de cazino online Pied Piper gratuit

Jocul de pacanele este realizat astfel incat jucatorii se vor bucura de o experienta captivanta si vor incasa castiguri grozave. Rata de castig a jucatorului este de 96,23%. Video slotul are o structura de 5×4 si 40 de linii castigatoare fixe. Pied Piper este echipat cu o caracteristica speciala de rotiri gratuite, ce vine cu 10 astfel de rotiri. Exista si un mod de joc rapid, car va face ca rolele sa se invarta cu viteza. Video slotul ofera si un jackpot non-progresiv in valoare de 800 de monede.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului de pacanele sunt desenate si sunt in numar de 12. Exista doua categorii de simboluri: cele cu valoare mica si cele cu valoare mare. Cartile de joc (de la 10 la A) sunt simbolurile cu valoare mica. Regina, Regele din Hamelin, printesa, cheia si punguta cu monede sunt simbolurile cu valoare mare in joc. Alte simboluri importante sunt soarecele wild, Fluierasul wild si simbolul bonus scatter. Trei simboluri scatter afisate simultan vor aduce 10 rotiri gratuite, iar respinurile sunt declansate atunci cand rola se acopera cu stacked Piper.

Aspectul grozav si grafica uimitoare te vor face sa joci cu placer jocul de pacanele Pied Piper si sa te bucuri de castigurile grozave.

No comments

Leave a Reply