Alege Pacanele

Pharaohs Treasure

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Pharaohs Treasure

Pharaohs Treasure gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Pharaoh’s Treasure este un joc de pacanele produs de PlayPearls si aduce in minte fericirea copilariei. Acest joc cu 5 tambururi cu 20, are loc pe Egiptul Antic si are tot ce aveti nevoie pentru a va bucura, incepand de la rotiri gratuite pana la nivelurile bonus.

Pharaohs Treasure gratis joc ca la aparate online

 

Simbolurile jocului au fost dezvoltate in asa fel incat sa se potriveasca temei cu atmosfera sa. Prin obtinerea comorii descoperite sub nisip, va puteti bucura de pana la 200 de credite prin obtinerea a cinci. Scatterul jocului arata ca un diamant rubinic si a fost bine modelat si a fost taiat sa arate perfect. Utilizatorul ar trebui sa poata obtine trei dintre ele pentru a obtine efectul complet, obtinand cinci, apoi veti primi 60 runde gratuite. Jocul vine, de asemenea, cu nivelul de bonus si cu acesta; te duci in zona in care simbolurile Faraon au fost deblocate.

Caracteristicile jocului de pacanele Pharaoh’s Treasure

Valoarea monedei incepe de la 0,10 pana la 1,00. Chiar daca acest lucru ar putea parea ca fiind cel mai mic pret, atunci liniile de plata vor creste acest numar, ceea ce va fi de 2,00 pentru intreaga rotire.

Linile de plata pot fi, de asemenea, ajustate pentru a se potrivi cu numarul de linii de plata cu care doriti sa jucati. Obtinerea rundei automate este mai usoara in comparatie cu rotirea manuala a fiecarei rotiri. Cand incepeti sa jucati acest joc, veti vedea ca este un joc special, deoarece poate straluci alte jocuri de pe site.

No comments

Leave a Reply