Alege Pacanele

PF Villains

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

PF Villains

PF Villains gratis joc ca la aparate onlineCu acest joc de pacanele nu trebuie sa va faceti griji cu privire la salvarea lumii, dar este timpul sa va ganditi la voi insiva. Este timpul sa fii egoist si sa te concentrezi asupra modului in care poti obtine profit pentru tine.

PF Villains gratis joc ca la aparate online

 

Daca doriti sa deveniti raufacatorul, va trebui sa va pastrati si tainele. Veti avea un laborator sigur si de aceea acest slot video are loc in instalatia de inalta tehnologie care este ingropata sub un oras. Este un spatiu intunecat care este aglomerat de masinile complexe. Este plin de tuburi si fire care incinge de la un tavan si da intregii scene o atmosfera infioratoare.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul de pacanele Power Force Villains arata ca o carte de benzi desenate si a atras multi jucatori deodata. Slotul video are 5 role cu 25 de linii de plata. Puteti paria incepand de la 0.25 pana la 100 de credite pentru fiecare rotire. Este simplu sa ajustati pariul in meniul de comanda. Puteti activa modul de rotire automata daca doriti sa accelerati procesul si veti fi gata sa jucati.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de pacanele sunt Strong, Fire, Gadget, Spy si Clown. Jocul include, de asemenea, icoane clasice de carduri pentru a forma o placa completa de plati.

Caracteristicile speciale ale acestui joc includ Power Force Villain. Alte simboluri speciale sunt salbatice cu simboluri de mister care dezvaluie pictograma clusterelor pe o grila gigantica de 3×3.

Pentru a castiga un jackpot, ar trebui sa obtineti argint si un jackpot de aur simboluri.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele