Alege Pacanele

Paranormal Activity

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Paranormal Activity

Paranormal Activity gratis joc ca la aparate onlineAcesta este un jocuri ca la aparate online cu cnci role, 15 simboluri pe ecranul principal si 243 de moduri de castig, prin combinatii formate fara linii active. Pariul pentru fiecare linie este de 30 de monede, iar valoarea monedei este stabilita de regulile cazinoului. Variaza de la 1 cent la 1 euro. Jocul ofera simboluri diferite si cateva elemente speciale, bonusuri tematice si rotiri gratuite. Simbolurile normale formeaza combinatii castigatoare din trei sau mai multe simboluri similare. Trebuie sa apara pe oricare din rolele vecine, inclusiv pe prima.

Paranormal Activity gratis joc ca la aparate online

 

Pentru a calcula castigul, trebuie sa inmultesti valoarea monedei cu un index special, oferit de regulile fiecarei combinatii castigatoare si variaza de la x5 la x500. De cele mai multe ori, combinatiile se multiplica cu rezultatul unei singure rotiri. Simbolul wild nu ofera castiguri de unul singur, dar inlocuieste celelalte simboluri. Este oferit cu functii avansate in timpul rundelor bonus. Bonusul este disponibil de la prima, a treia si a cincea rola. Atunci cand se afiseaza pe toate cele trei role in acelasi timp, va declansa runda Bonus Wheel.
In acest joc de cazino de tip slot gratuit, cu trei simboluri bonus, vei putea castiga dreptul de a invarti o roata a norocului. Aceasta va stabili ce recompense vei primi. Rotirile paranormale sunt rotiri gratuite nelimitate ce ofera cinci castiguri. Cresterea multiplicatoarelor alaturi de calculul castigurilor, vor fi de mare folos aici. Rotirile vor oferi zece rotiri gratuite si numeroase simboluri wild pe rolele aparatului de slot, ceea ce ajuta in crearea numeroaselor combinatii. Rotirile Demon ofera 15 premii de rotiri cu extra wilds in diverse locuri pe ecran.
Cu rotirile gratuite vei primi un castig bonus ce depinde de valoarea monedei din rotirile anterioare. Roata bonus ofere si ea premii. Cazinoul va plasa pariul in locul jucatorului, in timpul rotirilor gratuite. Suma ramane aceeasi in rotirile normale. Acest joc de video slot este disponibil in mai multe lombi. Panoul de control are butoane usoare si iti va permite sa stabilesti pariul.

No comments

Leave a Reply