Alege Pacanele

Orca

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Orca

Orca gratis joc ca la aparate online„Orca” este un joc video slot dedicat invadatorilor uimitori si periculosi, numiti si balene ucigase. Acest joc de pacanele oferit de Novomatic are 5 role si 50 de linii castigatoare. Simbolurile se afiseaza pe 4 randuri pe ecran. Jocul poate fi jucat cu 1 pana la 5o de linii castigatoare active. Pariul variaza intre 1 si 200 de credite. 10.000 de credite este pariul maxim acceptat pentru fiecare rotire. Jocul ofera rotiri gratuite, simboluri speciale si alte functii interesante. Acest joc video slot este fascinant asemeni altor jocuri asemanatoare, oferite de Novomatic: Flamenco Roses sau Mega Joker.

Orca gratis joc ca la aparate online

 
Acest jocul de aparat de pacanele online oferit de Novomatic necesita o serie de simbolurisimilare afisate pe o linie castigatoare activa. Combinatia se ia in considerare de la stanga. Combinatia majora este combinatia castigatoare. Castigul se calculeaza multiplicand pariul pentru fiecare linie cu indexul combinatiei. Castigurile pot fi si ele pariate.

„Orca” este un joc de cazino de tip slot online ce prezinta simboluri ale vietii din ocean. Pesteri subacvatice, pesti, pinguini, numere, litere si carti de joc sunt simboluri prezente in acest joc de slot. Masca de aur este simbolul wild , iar orca este simbolul scatter. Simbolul wild poate inlocui celellate simboluri pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter apare pe primele trei role. Rotirile din acest joc se prelungesc pana la 5. Tema acestui joc de slot este inovativa si simpla, asemeni altor jocuri similare oferite de Novomatic: Mega Joker si Big Catch. Orca este un joc de apart de pacanele clasic oferit de Novomatic. Calitatea si grafica sunt bune, iar interfata simpla. Optiunile de joc sunt impresionante. Acest joc merita incercat pentru distractie. Nu vei fi dezamagit de recompensele oferite de acest joc.

 

No comments

Leave a Reply