Alege Pacanele

Mystic Wreck

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mystic Wreck

Mystic Wreck gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Mystic Wreck este un joc de pacanele cu o tema subacvatica si este dezvoltat de Casino Technology. Fundalul jocului este un naufragiu vechi din lemn gasit in mari. Exista pesti tropicali colorati in apa. Chiar daca totul din acest joc este static, exista toate detaliile care fac viata in fundal. Tambururile acestui joc arata transparent, ceea ce inseamna ca jucatorul se va uita la peisajul subacvatic.

Mystic Wreck gratis joc ca la aparate online

 

Muzica din joc se simte ametita si ofera senzatie de rau asupra intregului joc. Toate elementele din joc, dau jucatorilor experienta imersanta in timpul jocului.

Pentru a incepe redarea, player-ul ar trebui sa inceapa prin stabilirea numarului de valoare a monedei pe care doreste sa o foloseasca prin utilizarea unui buton rosu gasit pe ecran. Dupa aceasta, el poate activa liniile de plata pe care vrea sa le foloseasca, deoarece jocul se bazeaza pe 10 linii de plata cu 5 role. Pentru a castiga, jucatorul trebuie sa obtina aceeasi combinatie de simboluri si se plateste din stanga spre dreapta. Alte caracteristici ale jocului includ functia de redare automata in care un anumit numar de rotiri va juca fara oprire.

Simboluri de pacanele

Simbolurile acestui joc pornesc de la 10 la un as. Ele sunt cunoscute sub numele de simboluri platitoare scazute si au fost proiectate cu un design din lemn care pare sa aminteasca de un naufragiu. Alte simboluri pe care trebuie sa le privesti sunt comorile diferite obtinute de pe o nava scufundata, ceas de diving, rezervoare de oxigen si unelte de scufundari. Diverul este un salbatic in timp ce o ancora este o risipa.

No comments

Leave a Reply