Alege Pacanele

Mystic Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mystic Fortune

Mystic Fortune gratis joc ca la aparate onlineMystic Fortune este o mare oportunitate pentru entuziastii de jocuri ca la aparate gratuite pentru a explora averea lor. Nu numai ca este distractiv si impresionant, de asemenea, ofera o cantitate ampla de sanse de a umple buzunarele noastre cu bani si aur. Evident, acest joc de pacanele tematic asiatic gratuit este unul dintre cele mai cool sloturi video gratuite de pe piata in aceste zile. Marimea bazei panoului in jurul acestei masini de slot gratuite este cea mai buna dovada pentru a dovedi acest fapt.

Mystic Fortune gratis joc ca la aparate online

 

Creatorul acestui joc este echipa Habanero. Ei au facut o treaba buna in timp ce amestecau cultura asiatica cu lumea sloturilor video. Tehnicile pe care le-au folosit sunt cele mai bune de fapt. Este atat de evident datorita calitatii graficelor, animatiilor, simbolurilor si sistemului de pariere. De fapt, calitatea generala a jocului de pacanele este cu siguranta aproape unica. Printre seturile de simboluri exista cateva obiecte rafinate, cum ar fi dragonul de parada, vasele artistice, candelabrele asiatice si pasarile muzicale. In afara de aceste simboluri legate de tema, exista si cateva simboluri clasice de litere si cifre reduse. Aceste simboluri cu valoare mica sunt aici pentru a pastra jucatorul multumit pana cand castiga o victorie mai mare.

Jocul este destul de simplu. Toate optiunile de control necesare sunt situate in partea de jos a ecranului. Se pot folosi aceste comenzi pentru a alege pariurile cu fiecare rotire. Numarul de linii castigatoare activate poate fi de asemenea schimbat de la 1 la 25 prin utilizarea acestui panou de control uimitor. Optiunea MAXBET si optiunea AUTOPLAY sunt de asemenea disponibile.

No comments

Leave a Reply