Alege Pacanele

Mystery Jack

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mystery Jack

Mystery Jack gratis joc ca la aparate onlineVrei sa intri in atmosfera filemlor vechi? Sa mergi in Vestul Salbatic si sa petreci timp cu seriful, sau chiar mai bine, sa fi un bandit? „Mystery Jack” este un joc ce iti va oferi aceasta experienta. Indiferent ce rol iti doresti, acest joc de pacanele gratuit te va ajuta sa te imbogatesti. Sa-ti asumi riscuri sau sa iei decizi vor fi lucrurile care vor conta in acest joc de aparat de tip slot. Jocul are 3 role si 27 de linii castigatoare. Liniile castigatoare sunt conectate intre ele astfel ca tu sa iti maximizezi castigul.

Mystery Jack gratis joc ca la aparate online

 
Rolele prezinta simoluri cu fructe: zmeura, prune, pepeni, capsuni si cirese. In cursul jocului vei intalni si simbolul batonului si insigna Mystery Jack. Dintre toate simbolurile, Mystery Jack are cea mai mare valoare. Daca se afiseaza trei simboluri Mystery Jack, jucatorul primeste 16.000 de credite. „Mystery Jack” este un joc de pacanele online. A fost creat de Wazdan Gaming si ofera optiuni de joc interesante. Intregul joc este distractiv multumita caracteristicilor speciale. Simbolul wild este Mystery Jack si va fi destul de des intalnit pe rolele aparatului de slot. Jocul ofera si multiplicatoare si simboluri bonus. Simbolul multiplicator este vagonul de pasageri. Daca se afiseaza in numar de trei, pariul va fi multiplicat x500.
In timpul jocului vei observa ca multiplicatorul cu valoarea va aparea mai des decat multiplicatoare cu valoare mai mare. Este bine si asa. Simbolul jocurilor gratuite va activa rotirile gratuite in acest joc. Jocul este despre 3 si 9, asa ca, 3 simboluri de jocuri gratuite vor declansa 9 rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply