Alege Pacanele

Mugshot Madness

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mugshot Madness

Mugshot Madness gratis joc ca la aparate onlineMugshot Madness este un joc de tip slot special, gratuit. Jocul acesta de pacanele nu este special nu numai datorita naturii rapide a jocului, aventuros, dar si datorita celei mai noi tehnologii 3D pe care o foloseste pentru a-si incanta jucatorii.

Povestea de fundal a acestui joc uimitor de sloturi gratuite este atat de asemanatoare uni complot dintr-un film de la Hollywood. Dar spre deosebire de un film de la Hollywood, acest joc uimitor iti poate schimba viata pentru totdeauna intr-o clipa. Jocul are in principiu 5 role si 20 de linii de plata. Cel mai mic pariu permis pe linie este de 5 centi, in timp ce cel mai mare pariu permis pe linie este de 50 de centi.

Mugshot Madness gratis joc ca la aparate online

 

Acest joc are si un set foarte colorat de simboluri pentru a-si impresiona jucatorii. Toate aceste simboluri sunt capabile sa faca combinatii castigatoare. Unul dintre cele mai importante simboluri pentru acest joc este cel wild. De fapt, exista doua wilds si simbolul cainelui si simbolul detectivului Jack Murphy sunt wild. Scatterul este, de asemenea, un simbol puternic si simbolul serifului actioneaza ca un scatter.

Acest joc de tip slot 3D, care este activat in mod 3D, este unul dintre cele mai bune si mai aventuroase jocuri slot online create vreodata. Acesta este de fapt un joc cu 5 role dar cu 20 de linii de plata. Spre deosebire de multe alte jocuri de pacanele online, cu aceeasi structura, acest joc uimitor utilizeaza cele mai noi tehnologii in fiecare aspect.

Acest joc este de fapt ambalat cu multe caracteristici bonus in comparatie cu alte pacanele disponibile pe piata. Exista doua simboluri wild pentru acest joc, precum si un scatter, runde gratuite de spin si multiplicatori. Simbolurile wild de fapt, sunt capabile sa transforme combinatii non-castigatoare in combinatii castigatoare.

Scatterul este, de asemenea, capabil sa deschida unele dintre cele mai mari cufere de comori. Premiul ar putea fi 5x, 20x sau 100x din pariul initial. Scatterul este, de asemenea, cheia pentru a deschide rundele de rotiri gratuite care ar putea veni in numar de 15, 20 sau 25 rotiri gratuite pe fiecare runda.

No comments

Leave a Reply