Alege Pacanele

Mighty Rex

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mighty Rex

Mighty Rex gratis joc ca la aparate onlineJocul de pacanele Mighty Rex este un slot online cu tema dinozauri cu universul preistoric. Ar trebui sa asteptati sa vedeti mai multe despre gheare si dinti in timpul acestui joc. Reptilele gigantilor au fascinat copiii cu omul de stiinta de multi ani, chiar daca sunt din motive diferite. Multi jucatori asteapta sa se joace cu acest slot tematic dinozaur.

Mighty Rex gratis joc ca la aparate online

 

Jocul are loc in perioada in care planeta era prea diferita de cea pe care o arata acum. Natura era periculoasa si cruda, in timp ce speranta de viata nu era buna pentru oamenii care au intrat in pustie inainte de a fi bine pregatiti. Fundalul jocului are un vulcan inalt, care erupe si se afla in jos pe panta abrupta. Dinozaurii sunt de specii diferite si fug de cataclism. Acesta este semnul problemei iminente.

Muzica va trai epicitatea unei astfel de scene care se desfasoara pe ecran. Jocul in sine este rapid, dar in acelasi timp atrage si veteranii sau jucatorii noi. Jocul se bazeaza pe 5 role cu 25 de linii de plata reglabile.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului se bazeaza in cea mai mare parte pe dinozauri si sunt formidabile. Alte simboluri sunt doar cartile, cum ar fi Ace, Rege, Regina si Jack. Dinozaurii sunt de sase tipuri, chiar daca nu-i cunoasteti numele, acestea arata mai puternice, mai valoroase. T-Rex in sine este salbatic a jocului si obtinerea a cinci da 15000 de monede. Vulcanul erupt functioneaza ca o scatter.

No comments

Leave a Reply