Alege Pacanele

Mighty Kong

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mighty Kong

Mighty Kong gratis joc ca la aparate onlineMighty Kong slot game” este un jocuri de pacanele gratuit inspirat de film. Tema aceasta a inspirat creatorii timp de generatii. Jocul vine cu o noua interpretare i cu referinte ce pot fi recunoscute in intreaga lume. Povestea lui King Kong este una din aventurile ce au dainuit peste tim si a cucerit fani din diferite generatii. Jocul acesta este un joc de aparat de pacanele realizat ca si tribut adus acestei gorile si a aventurii in intreaga lume.

Mighty Kong gratis joc ca la aparate online

Mighty Kong slot game” este un si cu joc de cazino de tip slot gratuit a carui actiune se desfasoara in jungla indepartata, locul in care faimoasa poveste a avut loc, inainte de a se muta in orasul New York. Jucatorul poate arunca o privire la jungla deasa. Inaltele cascade curg printre copaci. Jocul are o calitate foarte buna si sa senzatia jucatorului ca se afla intr-adevar in jungla.

Muzica jocului este de inspiratie tribala si face ca experienta sa fie reala pentru jucatori.

Este usor sa joci acest joc de aparat de slot gratuit din moment ce design-ul este simplu si chiar un jucator novice poate intelege regulile inca de la inceput. Mighty Kong slot game are 5 role si 4 simboluri pentru fiecare rotire. Liniile castigatiare sunt fixe ceea ce inseamna ca pariurile trebuie plasate pentru fiecare in parte, la fiecare rotire. Jocul este jucat cu 10 simboluri impartite in doua grupe: clasice – A, K, Q, J si 10 si 5 personaje umane, protagoniste ale povestii. Atunci cand se afiseaza, simbolurile aduc castiguri uriase.

No comments

Leave a Reply