Alege Pacanele

Mighty Arthur

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mighty Arthur

Joaca gratis pacanele Mighty Arthur onlineInspirat de legenda regelui Arthur, acest video slot online este echipat cu numeroase caracteristici bonus. Jocul de pacanele va fi pe placul tuturor celor care sunt in cautare de jocuri bune, cu castiguri mari si distractie garantata.

Joaca gratis pacanele Mighty Arthur online

Din moment de actiunea jocului de pacanele este plasat in epoca Regelui Arthur si a vrajitorului Merlin, cele mai multe caracteristici ale jocului au ca tematica aceasta epoca. Rolele sunt incadrate in rame de aur si sunt transparente, iar fundalul este de un verde pur. Structura jocului este de 5×3 si 20 de linii castigatoare fixe, ce aduc castiguri pentru combinatiile castigatoare afisate de la stanga la dreapta. Ca si jucator, scopul principal este sa il faci pe Regele Arthur – simbolul wild – sa acopere radurile din mijloc, lucru care va aduce castiguri garantate. Pariul minim ce poate fi plasat este de 20p, iar cel maxim este de £100.

Simbolurile jocului

Mighty Arthur are in total 11 simboluri. Emblema inramata este simbolul cu cea mai mare valoare in joc, iar cartea de joc cu numarul 10 (culoare albastra), este simbolul cu cea mai mica valoare. Trei simboluri cu valoare mare, afisate in acelasi timp, vor aduce castiguri de 25 EUR. Combinatia castigatoare de cinci embleme mov va aduce castigul grozav de 750 EUR.

Exista doua tipuri de simboluri wild: Arthur expanding wild si Merlin Random wild. Simbolul scatter este cunoscut si drept free spins bonus.

Jocul de pacanele Mighty Arthur asigura o rata de castig a jucatorului de 96,94%. In timpul unei singure rotiri, poti castiga pana la 621x pariul initial plasat. Incearca acest joc de pacanele si creste-ti sansele de castig.

No comments

Leave a Reply