Alege Pacanele

Merry Bells

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Merry Bells

Merry Bells gratis joc ca la aparate onlineMerry Bells este un joc de tip slot online de Craciun si este magic de cele mai multe ori. Exista fulgi de zapada care cad de sus cu familiile care se intalnesc. Veti gasi, de asemenea, un Mos Craciun care aduce cadouri fiecarei persoane.

Cadoul pe care il obtineti atunci cand jucati acest joc de pacanele este numerarul pe care il castigati. Simbolurile bobinelor au fost inspirate de celebrarea anuala si exista lucruri precum Merry Bells. Este timpul sa va bucurati de ceea ce ofera acest joc daca credeti ca ati fost o persoana buna.

Merry Bells gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de pacanele Merry Bells beneficiaza de tema populara care este Craciunul. Tamburele se gasesc pe o mare parte a ecranului, dar sunt acoperite de decoratiunile verzi si rosii de Craciun, impreuna cu gramezi de zapada. Simbolurile de pe bobine reprezinta caracterele si elementele care invoca Craciunul.

Atmosfera muzicala a jocului de pacanele urmeaza tematica cu faimoasele melodii de Craciun care sunt adaptate pentru a insoti jucatorul de-a lungul sesiunii de jocuri. Jocul are 25 de linii de plata, trei randuri si cinci role si se gasesc in toate directiile jocului. Jucatorul trebuie sa incerce tot ce este mai bun, astfel incat combinatia castigatoare sa se incadreze pe liniile de castig pe care le-a activat si acest lucru va corespunde premiului in bani.

Casa lui Mos Craciun este in slotul online un simbol wild si poate inlocui alte simboluri de baza care ajuta la notarea mai multor combinatii castigatoare pe ecran. Aceasta casa este un simbol valoros pentru joc si va recompensa cu de 10 mii de ori valoarea pariului. Simbolul bonusului este sania lui Mos Craciun. Pomul de Craciun joaca ca un simbol de scatter.

No comments

Leave a Reply