Alege Pacanele

Mayana

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mayana

Jocul de cazino online Mayana gratuitAsa cum numele sugereaza, Mayana este un joc de pacanele realizat cu o tema mayasa. Video slotul te va purta intr-o Aventura prin jungle Azteca, in timp ce tu explorezi caracteristicile speciale interesante si descoperi diverse pietre pretioase si masti tribale. Fundalul verde si plin de frunze este perfect pentru tema video slotului. Jocul de pacanele este plin de imagini tribale, iar pariul minim ce poate fi plasat este de 0,25 pentru fiecare rotire, iar cel maxim este de 100 pentru fiecare rotire.

Jocul de cazino online Mayana gratuit

Jocul de pacanele este realizat cu o structura de 3×3 si 27 de linii castigatoare. La inceputul jocului, vei avea doua role exterioare, dor vor fi blocate. Pe masura ce joci, vei afisa combinatii castigatoare nesfarsite, iar rolele exterioare vor fi deblocate. Dupa ce se deblocheaza, structura jocului de pacanele se modifica la 3×5, cu 243 moduri de castig. Caracteristicile speciale Mucho Mayana si Re-Spins te pot ajuta sa incasezi castiguri serioase. Mucho Mayana iti poate aduce castiguri de pana la 20x pariul initial plasat.

Simbolurile jocului

Mayana este echipat cu numeroase simboluri din civilizatia mayasa. Cateva exemple include: pasari mov, leoparzi galbeni, maimute rosii si broaste verzi. Alte simboluri importante includ pietre pretioase si masti tribale. Video slotul nu include simboluri wild si scatter, dar are o caracteristica bonus ce aduce jucatorului inca 27 de moduri de castig. Simbolurile cu valoare mare sunt mastile mayase de diverse culori.

Video slotul Mayana promite jucatorului o rata de castig de 96,63% si este un joc excellent pentru cei ce adora mistere mayase.

No comments

Leave a Reply