Alege Pacanele

Maximum

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Maximum

Maximum gratis joc ca la aparate onlineMaximum slot game este un joc de pacanele ce este echipat cu tapiserii luxoase si care prezinta timpurile glorioase ale gladiatorilor ce luptau pe viata si pe moarte. Aceasta tema a mai fost prezentata in multe filme, dar acesta este momentul in care vei putea trai experienta pe pielea ta.

Maximum gratis joc ca la aparate online

 

Acest joc de aparat de slot gratuit are o structura de 5×3 pe 5 role. Vei avea sansa sa te intalnesti cu pericolele arenei. Jackpot-ul acestui joc de pacanele este in valoare de 2500 de credite si poate fi castigat la finalul fiecarui joc.

Daca vrei sa incasezi castiguri mari in acest joc video slot, trebuie sa te lupti cu gladiatorii experimentati. Suma minima ce poate fi pariata este de 0.01 si poate fi crescuta pana la maximul de 25 de monede.

Liniile castigatoare sunt in numar de 25, iar jucatorul poate sa le activeze pe toate sau numai un numar limitat.

Simbolurile jocului

Butoanele jocului includ optiuni ca fast play, auto play si spin stop. Simbolurile prezinta luptatori, embleme, coifuri insangerate si scuturi. Simbolurile cu cea mai mica valoare sunt scutul soare si sabia, si coiful ascutit. Daca reusesti sa afisezi simbolul spin, vei incasa un castig, dar si rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply