Alege Pacanele

Make Over Magic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Make Over Magic

Make Over Magic gratis joc ca la aparate onlineMakeover magic slot gameeste un joc de pacanele gratuit pe care trebuie sa il incerci daca vrei sa intri intr-o lume fabuloasa. Acest joc de aparat de pacanele are 25 de linii castigatiare si 5 role si este despre fete. Jocul este atat pe placul fetelor cat si al baietilor multumita rundelor bonus si a simbolului wild. Jackpot-ul jocului este de peste 5000x pariul plasat initial.

Make Over Magic gratis joc ca la aparate online

Makeover magic slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care pariul incepe de la 0,25 pounds daca activezi toate liniile castigatoare. Makeover magic slot game nu te forteaza sa spargi o banca si poti incasa premii substantiale, timp in care te vei bucura de sesiunea de shopping.

Caracteristicile jocului

„Makeover magic slot game” este un joc slot gratuit in care exista doar doua butoane principale. Cu aceste butoane plasezi pariul si activezi liniile castigatiare. Jucatorul poate plasa pana la 20 de credite pentru fiecare linie castigatoare si poate activa intre 1 si 25 de linii castigatiare. Acest lucru inseamna ca jocul poate fi jucat cu pariuri intre 0,25 si 5 pounds. Acest joc de video slot se adreseaza celor care sunt incepatori si au alocat un buget de incepatori jocului.

Modalitatea de castig

Pentru a te bucura de joc, trebuie sa urmaresti sa obtii jackpot-ul care este de 5000x mai mare ca pariul plasat intial. Te vei bucura atunci de premii grozave. Jucatorul poate activa si runda bonus Pick and click in care poate castiga 100x pariul plasat. Si optiune gamble poate fi folosita, in care jucatorul poate sa isi dubleze castigurile.

No comments

Leave a Reply