Alege Pacanele

Magic Stars

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magic Stars

Magic Stars gratis joc ca la aparate onlinePregateste-te de aventura si sa explorezi locuri necunoscute cu acest joc de cazino de tip slot. Nu numai ca te vei bucura de experienta cosmosului, dar vei castiga astronomic in acest joc. „Magic Stars” este un joc de pacanele gratuit cu 3 role si numai 5 linii castigatoare. In prezent, exista ata de multe jocuri cu linii castigatoare stralucitoare, ca este dragit atunci cand poti sa revii la inceputuri si sa explorezi necunoscutul. Cu 5 linii castigatoare vei avea exact ce iti doresti. In plus, nu va fi nevoie sa alegi liniile castigatoare. Poti paria putin sau mult, fara sa iti faci griji cu privire la linia castigatoare de pe aparatul de slot.

Magic Stars gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de pacanele are in fundal stele magice stralucitoare. Culoarea noptii se reflecta pe rolele aparatului si jocul este hipnotic. Muzica de fundal este grozava si potrivita jocului de pacanele.
„Magic Stars” este un joc de pacanele online oferit de Wazdan Gaming. Pe aparatul de slot vei intalni diverse simboluri ca stele, clopotei, cifra 7, cirese si alte fructe, Cu exceptia unuia singur, nu sunt speciale, dar acest compenseaza. Este vorba de jackpot-ul progresiv. 4 jackpot-uri progresive, mai precis. Daca stele din acest jocuri de aparat de tip slot se aliniaza in favoarea ta, jackpot-urile progresive iti vor aduce castiguri uimitoare. Nu vrei sa joci un joc ce iti ofera castiguri mari? „Magic Stars” te va purta intr-o lume in care iti vei putea vedea destinul si, cateodata, zbura direct spre luna. Chiar daca n vei castiga pe masura asteptarilor, premiile si recompensele te vor uimi.

No comments

Leave a Reply