Alege Pacanele

Magic Fruits 4

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magic Fruits 4

Magic Fruits 4 gratis joc ca la aparate onlineEste bine cunoscut ca fructele sunt o gustare sanatoasa, dar ele pot aduce si putina magie, nu-i asa? Unele culturi din lume crec ca un cos cu fructe simbolizeaza prosperitatea. Ce altceva iti poti dori de la un jocuri ca la aparate cu fructe? „Magic Fruits 4” este perfect. Este un joc de pacanele gratuit cu 4 role si 10 linii castigatoare, cu o tema interesanta. Creat de Wazdan, jocul prezinta toate simbolurile clasice, dar si prune, pere si struguri.

Magic Fruits 4 gratis joc ca la aparate online

 

„Magic Fruits 4” este jocul de slot in care trebuie sa afisezi 3 simboluri similare. Este usor sa o faci deoarece jocul are doar cateva simboluri, iar rolele si liniile castigatoare sunt numeroase. Trebuie doar sa invarti rolele ca sa te convingi.
„Magic Fruits 4” este un joc de pacanele online creat de Wazdan. Atunci cand Jokerul apare de cel putin 4 ori pe aparatul de pacanele, castigul va fi uimitor. Asigura-te ca apare de 4 ori, pe o linie orizontala, caci doar asa te va recompensa. Nu se poate spune acelasi lucru si daca apare de 3 ori. Se poate alinia in asa fel incat castigurile vor veni chiar si asa. Jocul nu are si alte caracteristici.
Atunci cand intri in joc, primul lucru pe care il vei vedea este stralucirea stelelor pe aparatul de pacanele. Asa iti vei da seama de calitatea graficii. Simbolurile au fost create cu o atentie sporita la detalii. Atunci cand castigi, rolele aparatului de slot pulseaza. Per total, acesta este unul dintre cele mai simple jocuri. Il poti juca si il poti intelege usor, chiar daca esti novice.

No comments

Leave a Reply