Alege Pacanele

Magic Forest

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Magic Forest

 Magic Forest gratis joc ca la aparate onlineMagic Forest este cea mai fermecata padure din lumea virtuala. Aceasta padure foarte speciala a fost creata de echipa SGS Universal. Tema magiei a fost una dintre temele cele mai populare printre creatorii de jocuri de pacanele gratuite. Oricum, nu toate jocurile de noroc tematice magice sunt la fel de interesante sau de distractive ca acest joc slot gratuit. Calitatea graficelor si a animatiilor unui joc de tip slot influenteaza in mod direct nivelul de divertisment al unui joc de noroc gratuit. Multumita echipei SGS, acest joc nu are defecte de la acel departament. De fapt, intregul design, inclusiv jocul si sistemul de recompense, nu are defecte in acest joc.

Magic Forest gratis joc ca la aparate online

 

Formatul acestui joc de tip slot video este atat de simplu. Are 5 role, 3 randuri si 20 linii de plata variabile. Numarul de linii de plata active per spin poate fi selectat de la 1 la 20. Dimensiunea pariului de linie poate fi de asemenea schimbata de la 0,01 la 5 monede. Daca platiti premiul potrivit, intrati in aceasta padure, unde veti putea sa va dati seama cat de recompensanta ar putea fi aceasta padure. De fapt, cel mai mare jackpot al acestui slot gratuit este de 50.000 de monede.

Exista si alte cateva premii care depasesc limita de 1.000 de monede, inclusiv un alt premiu misto de 5.000 de monede. Sistemul de premiere are si putine stimulente pentru premiu. Wild este un inger special care poate sa schimbe combinatii necastigatoare pentru a le face castigatoare dintr-o singura data. Scatterul este o vrajitoare, dar cu puteri pentru a activa runda bonus de rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele