Alege Pacanele

Lucky Mahjong Box

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Lucky Mahjong Box

Lucky Mahjong Box gratis joc ca la aparate onlineIn traditia chinezeasca jocul Mahjong este jucat de patru persoane si este vorba despre dale decorate si aceeasi idee este acum adusa la slotul online Lucky Mahjong Box.

Lucky Mahjong Box gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de casino este jucat pe 9 linii de castig cu 5 role. Nu puteti gasi nici o asemanare cu acesta si alte jocuri, dar nu trebuie sa va faceti griji, deoarece aduce victorii mai bune. Puteti gasi, de asemenea, cateva simboluri cu valoare ridicata, cum ar fi zarurile rosii care pot fi folosite pentru a lansa rotiri gratuite cu cartea salbatica verde, care poate fi de pana la 9000x.

Placile sunt acoperite cu o suprafata de joc verde inchis si sunt inconjurate de o zona frumoasa, detaliata, care este acoperita de placile de rezerva si arata ca o cutie norocoasa care a fost deschisa.

Panoul de control se afla dedesubt si sunt folosite pentru a seta marimea pariului, dar jucatorii mai precasi pot practica jocul gratuit inainte de a incepe sa stabileasca pariul real. Miza minima incepe de la 0.01 pana la 0.09 pentru fiecare rotire. Valoarea monedei poate fi ajustata de aici. Victorii pot fi calculate ca multiplicatori in functie de pariul pentru fiecare linie.

Simboluri jocului de cazino

Simbolurile jocului sunt abstracte si sunt scrisa de chinezi. Jucatorul ajunge sa afle despre valoarea simbolurilor pe masura ce continua sa se roteasca.

Sarbatoarea jocului este, de asemenea, cel mai mare simbol platitor. Va ajuta sa finalizati o alta combinatie si cand veti obtine doua, puteti castiga imediat. Caracteristicile bonusului sunt declansate de un simbol scatter de zaruri rosii. Imaginea poate fi imprastiata in orice loc si castigurile vor fi inmultite cu ea.

No comments

Leave a Reply