Alege Pacanele

Lucky Babies

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Babies

Lucky Babies este un alte jocuri pacanele de succes de la Game Art care foloseste tematica de inspiratie asiatica, cultura Chinei, ca sa fim mai exacti. China este o tara cu o cultura senzationala, stim asta cu totii. Si ei au si cateva credinte despre talismane norocoase, si ceea ce face acest joc este exact sa puna focus pe acest aspect, ceva ce iubitorii de pacanele or sa adore din prima clipa. Optiunile de pariere variaza intre 0.2 si 10 monede pentru fiecare rotire la acest slot online clasic cu 5 role si 20 de linii fixe de pariere, care iti ofera un numar decent de posibilitati de formare a combinatiilor castigatoare. In afara de asta, acest joc este incarcat cu cateva tipuri de castiguri, cum ar fi simbolurile wild si simbolurile scatter care declanseaza runde de rotiri gratuite si combinatii castigatoare.

Lucky Babies gratis joc ca la aparate online

 

Jocul la acest aparat este amuzant datorita copiilor de pe simboluri care sunt haiosi si sunt un motiv in plus sa iti placa jocul aici. In total avem 4 copii cu diferite tipuri de activitati care te ajuta sa fi foarte norocos. Pe langa adorabilii copilasi avem si focurile de artificii, un templu si simbolurile cu carti clasice care completeaza setul de simboluri castigatoare.
Tabelul cu combinatii castigatoare iti va arata exact cat de generoase pot fi simbolurile speciale atunci cand le prinzi pe liniile castigatoare are slotului video. Acest joc are o multime de combinatii care vin cu un numar decent de castiguri importante in joc. Spre exemplu, cea mai valoroasa combinatie iti poate aduce un premiu de 1500 de fise pentru o singura rotire a rolelor. Alaturi de acesta mai avem si o serie de alte combinatii cum premii de 500 de fise pentru o rotire.

No comments

Leave a Reply