Alege Pacanele

Lost Island

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lost Island

Lost Island gratis joc ca la aparate onlineLost island slot gameeste un jocuri de pacanele gratuit in care vei avea rolul unui explorator si vei naviga in jurul lumii in cautarea comorilor ascunse in ocean.

Lost Island gratis joc ca la aparate online

Lost island slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit care iti ofera sansa sa descoperi comori pierdute, daca ai curajul sa pleci in cautarea lor. Grafica jocului este foarte colorata. Fundalul prezinta o insula din mijlocul unui vast ocean. In departare se afla un vulcan si o jungla deasa, iar rolele sunt incadrate cu o rama de piatra.

Acest joc de aparat de pacanele are 25 de linii castigatiare si 5 role. Scopul este sa afisezi combinatia castigatiare pe liniile castigatoare active si astfel vei incasa premiul. Poti folosi bara de comanda pentru a stabili pariul si a activa numarul liniilor castigatoare cu care vrei sa joci. Dupa fiecare castig, poti alege sa intri in caracteristica gamble in care vei juca dublu sau nimic.

Simbolurile jocului

Lost island slot game” este un joc de slot gratuit in care simbolurile pierdute si uitate de civilizatiile trecute ce au locuit insula se regasesc in tabelul castigurilor. Simbolurile comune de e role prezinta plaja, statueta de aur si altarul. Recompensele pot fi de pana la 200 de monede, dar poti castiga pe randuri diferite. Exista si alte simboluri: papagali, tigri, fluturi si serpi. Recompensele pot fi de peste 950 de monede in acelasi timp. Vulcaun este simbolul wild al jocului, iar masca este simbolul scatter.

 

No comments

Leave a Reply