Alege Pacanele

Little Green Money

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Little Green Money

 Little Green Money gratis joc ca la aparate onlineExtraterestrii au fost unul dintre cele mai populare teme printre grupurile de jocuri in curs de dezvoltare. Oricum, multe dintre aceste jocuri nu au reusit sa castige inima fanilor de jocuri de noroc de-a lungul anilor. Deci, dezvoltarea unui slot video care se bazeaza pe extraterestri este o mare provocare. Evident, echipa Habanero a castigat aceasta provocare cu culori zburatoare.

 Little Green Money gratis joc ca la aparate online

 

Aceasta masina slot gratuita este de fapt plina de diferite tipuri de extraterestri. De la fundal la toate celelalte proprietati grafice, animatii si simboluri, totul este oarecum conectat la extraterestri. De fapt, si profilul de culori este o mare reamintire a activitatilor extraterestre. In afara de extraterestri, putem vedea si barbati in negru care lucreaza cu extraterestrii. Toate aceste simboluri uimitoare sunt aici pentru a va distra in timp ce va imbogatiti prin oferirea de premii diferite. Sistemul de control al acestui uimitor slot video gratuit este cu siguranta unul dintre cele mai bune. Toate butoanele necesare sunt acolo si pe de alta parte atat de usor de utilizat.

Exista 5 role si 25 de linii de plata. Numarul de linii de plata active pe rotatie este reglabil. Ajustarea acestei valori si ajustarea valorilor monedelor este de fapt doar cateva clickuri distanta datorita acestui sistem de control super cool al jocului de noroc. Alte caracteristici atat de interesante precum MAXBET si AUTOSPIN sunt de asemenea disponibile cu acest joc slot video gratuit. Exista, de asemenea, un simbol wild inclus pe aceasta jocuri ca la aparate gratuit. Este simbolul OZN-urilor. Acesta este unul dintre cele mai puternice simboluri ale jocului de noroc si are capacitatea de a va stimula premiile. Simbolul Cercurilor de Crop este urmatoarea pictograma cea mai puternica. De asemenea, declanseaza rundul de rotire gratuita.

No comments

Leave a Reply