Alege Pacanele

Lion the Lord

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Lion the Lord

Lion the Lord gratis joc ca la aparate onlineSlotul online Lion the Lord este jocul de pacanele care va va oferi sansa de a urmari minunatul regn animal din jungla Africii unde Leul este regele. Jocul aduce multe premii si descoperiri pentru tine. Jocul acesta de pacanele arata ca jungla si se gaseste pe 25 de linii de plata, 5 role si 3 randuri. Este timpul sa va alaturati acestei minunate expeditii si sa intrati in jungla Africii pentru a afla ce este ascuns in jungla africana.

Lion the Lord gratis joc ca la aparate online

 

Puteti sa potriviti 3 sau mai multe aceleasi creaturi pe liniile de plata si ar trebui sa inceapa de la stanga pentru a obtine premiile slotului online pentru jocuri de pacanele online. Dezvoltatorii pot adauga cateva simboluri si vor face un joc care sa fie profitabil si fascinant.

Pomul de baobab va ajuta la completarea jocului cand se afla pe bobina. Simbolul este capabil sa inlocuiasca alte simboluri care asteapta un simbol diamant. Diamantul este pictograma pe care o puteti gasi in acest regat si cand aveti o potrivire a icoanelor unui diamant, veti putea juca rotirile gratuite de 1, 3 sau 10 jocuri gratuite, in masura in care aveti 3, 4 sau 5 diamante care au aterizat in orice loc de pe ecran.

Vechiul zoolog este aici pentru a va arata ce este ascuns in jungla Africii. Puteti gasi regele leu aici cu tot omagiul sau, care il interpreteaza pe Leul cel puternic proiectat ca stapanul acestui slot online. Cand doriti sa explorati jungla, veti intalni animalele prietenoase.

No comments

Leave a Reply