Alege Pacanele

Lion Dance GG

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lion Dance GG

Lion Dance GG gratis joc ca la aparate onlineEi bine, ar fi foarte distractiv daca am putea vedea ca lei danseazape melodia muzicala, dar nu este vorba despre asta in acest joc de pacanele. Acest joc gratuit cu sloturi este despre o traditie chineza in care oamenii sunt imbracati in costum de leu si danseaza pe strazi. Aceasta este o sarbatoare a unui festival in timpul Anului Nou Chinezesc. Acest slot video este identic cu celebrarea.

Lion Dance GG gratis joc ca la aparate online

 

Jocul vine cu 5 role, 3 randuri si 10 linii de plata fixe. Nu va trebui sa faceti niciun fel de descarcari pentru a juca acest joc. Acest joc uimitor de masina de slot online va va oferi o senzatie de Anul Nou Chinezesc in realitate.

Acum, venind la premiile mari, exista hieroglife chineze pe buzunarele rosii care va vor oferi mult! Odata ce vedeti imaginea hieroglifelor rosii, stiti ca acestea sunt simbolurile scatter care apar doar pe rolele 1, 3 si 5. Cand primiti toate cele 3 simboluri puteti juca jocul de 10 ori.

Cand primiti bonusul, buzunarul rosu se va transforma intr-un simbol salbatic care actioneaza ca un simbol complementar al tuturor celorlalte simboluri. Suma de pariere este cuprinsa intre 0,01 si 50 de credite si veti putea alege intre 1 si 2 linii.

Exista, de asemenea, o optiune de redare automata in acest slot video gratuit care ofera rotiri gratuite pentru 10, 20, 50 si 100 de rotiri neintrerupt. Simbolul salbatic din acest joc de pacanele este simbolul salata si aminteste in traditia chineza ca simbolizeaza bogatia si norocul. Simbolul salbatic poate inlocui, de asemenea, orice alt simbol in cadrul jocului.

No comments

Leave a Reply