Alege Pacanele

Leprechaun Hills

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Leprechaun Hills

Jocuri Pacanele Leprechaun Hills Online GratisLeprechaun Hills este un joc de pacanele simpatic, ce are o tema irlandeza. Video slotul s-a inspirat din legenda spiridusilor, care ii prezinta drept aparatorii oalelor pline cu aur, de la capatul curcubeului. Fundalul jocul de pacanele prezinta un peisaj irlandez, lucru care va maximiza experienta de joc.

Jocuri Pacanele Leprechaun Hills Online Gratis

Imediat ce intri in actiunea jocului de pacanele, te vei intalni cu spiridusi obraznici in timpul in care vei incerca sa incasezi castigurile mari. Leprechaun Hills este echipat cu o structura 5×4 si 40 de linii castigatoare fixe. Rata de castig a jucatorului este de 96,49%. Video slotul te va purta pe curcubet, in timpul in care tu vei explora bogatiile. Unele din caracteristicile speciale disponibile in joc sunt: simboluri wild, rainbow free spins, lucky respins si simboluri scatter. Un simbol mediu declanseaza lucky respins. Oala cu aur este simbolul scatter al video slotului. Trei simboluri scatter afisate simultan pe rola din mijloc, vor aduce 7 rotiri gratuite.

Simbolurile jocului

Jocul de pacanele este echipat cu simboluri ce se incadreaza perfect in tema irlandeza. Exista simboluri cu valoare mica – cartile de joc de la 10 la A. Simbolurile cu valoare mai mare sunt: spiridusul, ciuperca si irlandezul. Alte simboluri importante sunt wild si scatter. Simbolul wild poate inlocui celelelate simboluri obisnuite, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare.

Daca esti jucator incepator, poti incerca varianta gratuita a jocului de pacanele Leprechaun Hills, inainte de a intra in jocul cu bani reali. Atunci cand joci cu bani reali, castigul maxim este de 96,08x pariul initial plasat.

No comments

Leave a Reply