Alege Pacanele

Lagertha

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lagertha

Lagertha gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Lagertha este despre o persoana semi-mitica cunoscuta ca o razboinica Vikinga si ea controla zona care este Norvegia in zilele noastre. Ea este un personaj puternic care a fost folosit ca baza a multor povesti si a devenit personajul principal in Vikingi, un serial de televiziune. Acum jocul de cazino este disponibil pe site-ul Fugaso.

Lagertha gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de cazino ofera premii impresionante in numerar cu rotiri gratuite. Lagertha poate atrage diferiti jucatori din motive intemeiate.

Lagertha se gaseste cu o grafica simpla, iar actiunea are loc in cadrul navei Viking in timp ce merge pentru noul raid. Butoanele de comanda si rolele concureaza pentru a obtine un spatiu la trasul de butoaie de bere si diferite arme.

Privirea jocului este oarecum animata si simpla; cu toate acestea, efectele sonore si animatiile pot avea destui personaje care va vor ajuta sa aflati cum a fost scandinavul medieval.

Cum se joaca slotul video Lagertha

Este posibil sa pariezi de la 0.40 pana la 100 de credite pentru fiecare rotire. Setarile pot fi personalizate cu usurinta. Apasand doar la comutatoare si la bara de comanda, parametrii vor fi ajustati pe cele 5 role. Dupa alegerea setarilor potrivite dupa cum doriti, puteti spune bara de comanda sa le foloseasca in timpul rotirilor automate. Dupa ce ati castigat, vi se ofera o sansa de a juca victorii sau daca intrati in jocul de selectie si castigati, ceea ce este complet optional. Jocul de baza duce la castigarea jackpot-ului de 1000 de ori.

No comments

Leave a Reply