Alege Pacanele

Lady Luck

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lady Luck

Lady Luck gratis joc ca la aparate onlineNorocul are un rol major atunci cand vine vorba de a juca sloturi online si acest joc de cazino online pune norocul inaintea tuturor si va invita sa riscati tot ce aveti pentru a castiga masiv.

Lady Luck gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de sloturi online se bazeaza pe cazinourile clasice si se imbina cu universul clasic si influenta chineza pentru a crea o ambianta unica a celebrului cazinou din Macao. Jocul de cazino are calitatea superioara a graficului, ceea ce face ca jocul sa fie destul de realist. Chiar daca jocul are o tema clasica, calitatea grafica absoluta oferita de joc este primul pas spre a face diferenta. Lady Luck incearca sa pastreze totul clasic si butoanele de comanda se gasesc in apropierea rolelor si sunt suficient de explicite pentru fiecare jucator.

Caracteristicile jocului de tip sloturi online

Jocul are 3 role rotative cu o singura linie de plata care le traverseaza orizontal. Fiecare combinatie a acestor trei simboluri se afla pe linia de castig si declanseaza o recompensa in numerar pe care jucatorul norocos il poate castiga imediat. Inainte de a incepe sa jucati, trebuie sa alegeti valoarea monedei si numarul de monede pe care doriti sa le jucati pe role. Daca jucati cu mai multi bani, aveti si o sansa de a castiga mai mult.

Cele mai frecvente simboluri sunt simbolurile statueta, trifoi si simpatic si lacusta. Recompensele variaza intre 5 si 60 de credite. In functie de numarul de monede pe care doriti sa le riscati, puteti amesteca trifoiul, gargarita si lacusta si castiga in continuare. Trofeul sapte, moneda de aur, calul si oala de aur sunt simboluri rare si pot declansa suficiente victorii.

No comments

Leave a Reply