Alege Pacanele

King Tuts Chamber

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

King Tuts Chamber

King Tuts Chamber gratis joc ca la aparate onlineSlotul video King Tut’s Chamber este jocul de pacanele cu tema Egiptului. Este vorba de regele Tutankhamun, dar cu numele sau funier de Tut.

King Tuts Chamber gratis joc ca la aparate online

 

La inceput, jocul are un videoclip. Veti obtine doi copaci care se indeparteaza de fiecare parte si va pun in evidenta mormantul piramidal in noaptea intunecata, cu o luna plina. Numele acestui joc se deschide in galben stralucitor si apoi dispare cand camera intra in piramida.

Impresia jocului de pacanele va continua pe masura ce intrati in camera. Se pare ordonat si ingrijit si totul a fost atent reunit. Exista o culoare rosie si portocalie cu flacari inalte in fundal si acest lucru se intampla in special pe peretele galben cu podeaua de nisip. In fundal, exista hieroglife si ele aduc un sens clar erei regelui. Galben stralucitor vine cu un font text clar. La fiecare parte a altarului pe care il gasiti, veti obtine optiuni de 25 de linii.

Simboluri de slot video

Slotul video are 5 role si simbolurile jocului tin pasul cu tema. Veti obtine capul maiestuos al regelui Tut, Pharaoh pisica, bijuterie scarab, piramida, ankh, udjat si zeita aripi.

Cel mai mare simbol platit este regele Tut insusi, care da 2.500 de credite. Cartea salbatica a jocului este un cuvant in galben si doua bastoane de relicva din fundal, care sporesc sansa castigatoare. Simbolurile speciale ale jocului sunt simbolurile gratuite de centrifugare si simboluri de carte.

No comments

Leave a Reply